Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Introductie handleidingen
Op de volgende pagina's treft u diverse handleidingen aan die u helpen meer uit Rail Simulator te halen. Hieronder een overzicht van de beschikbare handleidingen met een korte omschrijving.

Basishandleiding Rail Simulator
In deze basishandleiding kunt u lezen hoe u Rail Simulator moet installeren. Daarnaast worden de basis functionaliteiten van Rail Simulator besproken.

Extra treinen
In de handleiding extra treinen kunt u lezen hoe u extra treinen kunt instaleren in Rail Simulator met behulp van de Package Manager. De Package Manager is als aanvulling op Rail Simulator verkrijgbaar. Deze handleiding kunt u ook volgen voor het installeren van andere objecten, routes en andere extras.

Omschilderen
In de handleiding omschilderen kunt u lezen hoe u een bestaande trein kunt omschilderen in uw eigen kleurstelling door gebruik te maken van enkele aanvullende programma's.

Vrij rijden
Met behulp van de handleiding vrij rijden kunt u met de trein van uw keuze gaan rijden op de route van uw keuze.

Delen met anderen
Deze handleiding volgt binnenkort en legt uit hoe u uw eigen treinen en objecten kunt delen met anderen.

Geplande handleidingen
De volgende handleidingen staan nog in de planning voor Rail Simulator:
- Eigen route bouwen
- World Editor
- Asset Editor
- Treinen klonen
- Scenario's maken