Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Introductie RailWorks
RailWorks is een treinsimulator van het Britse RailSimulator.com Limited en wordt gedistribueerd door Contact Sales (boxset) en Steam (download). RailSimulator.com Limited is ontstaan uit Rail Simulator Developments Ltd dat verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en support van Rail Simulator nadat Kuju Entertainment dat project had beŽindigd. RailWorks is dan ook meer een upgrade van Rail Simulator dan een geheel nieuwe simulator. RailWorks is terugwaarts compatibel met Rail Simulator en bevat ook alle standaard treinen en routes uit Rail Simulator. Op 26 maart 2009 is de komst van RailWorks officieel aangekondigd door Tim Gatland. Op vrijdag 12 juni 2009 is RailWorks als download beschikbaar gekomen en op vrijdag 3 juli 2009 als boxset. RailWorks kost in de winkel ongeveer 45,- Euro. Aangezien RailWorks compatibel is met Rail Simulator zijn er al diverse bruikbare uitbreidingen beschikbaar.