Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Nieuws
Upgrade aanbieding voor Rail Simulator gebruikers 21/06/2009
Bestaande gebruikers van Rail Simulator kunnen door hun originele Rail Simulator CD of handleiding in te sturen met 50% korting overstappen op RailWorks. Om van deze aanbieding gebruik te maken gaat u naar de officiŽle railsimulator.com website om daar een speciaal formulier te downloaden. Dat formulier stuurt u vervolgens samen met uw originele Rail Simulator CD of de achterkant van de handleiding (met de product code) op naar het op het formulier genoemde adres. Na de release datum op 3 juni zal u dan tegen half geld de RailWorks boxset thuisgestuurd krijgen.

Meer informatie over RailWorks 09/05/2009
Zoals eerder bericht komen er in RailWorks drie nieuwe routes, namelijk een Britse, Europese en Amerikaanse. Ondertussen is duidelijk geworden dat deze routes fictieve routes zullen zijn. Aan nieuw materieel komen er een Amerikaanse class F7, een Britse Class 37 en de Duitse V200 bij. De release datum van Rail Simulator 2: Railworks staat voorlopig gepland op 12 juni 2009 voor ongeveer 45 euro. De systeemeisen voor RailWorks zijn gelijk aan die van Rail Simulator, alleen is er ongeveer 1 GB meer diskruimte nodig.

RailSimulator.com 13/04/2009
RailSimulator.com zal de naam zijn van de nieuwe onderneming die het Rail Simulator platform verder zal ontwikkelen. RailSimulator.com is een nieuw en onafhankelijk bedrijf dat zelf de ontwikkeling en publicatie van de Rail Simulator technologie op zich zal nemen. Paul Jackson zal de CEO zijn van deze nieuwe onderneming.

Rail Simulator 2: Railworks 13/04/2009
Rail Simulator 2: Railworks is de werktitel voor de nieuwe versie van Rail Simulator die in juni 2009 in de winkel moet verschijnen. In tegenstelling tot de eerste versie van Rail Simulator zal er van Rail Simulator 2: Railworks slechts ťťn versie verschijnen. Deze versie zal alle routes en treinen bevatten uit de Europese en Amerikaanse versie van Rail Simulator. De route Hagen - Siegen is flink onderhanden genomen en ook de andere routes zullen worden verbeterd. Daarnaast zullen er nieuwe drie nieuwe routes, een Britse, Europese en Amerikaanse verschijnen in Rail Simulator 2: Railworks. Aan nieuwe locomotieven komen er een Britse (Class 37), een Europese en een Amerikaanse locomotief bij. Ook alle voor Rail Simulator los uitgebrachte uitbreidingen zullen in Rail Simulator 2: Railworks standaard aanwezig zijn. >>

Just Trains IGA PlusPak 14/03/2009
Nadat Just Trains eerder als de Cargowaggon IWB heeft uitgebracht als uitbreiding op Rail Simulator heeft men nu ook de Cargowaggon IGA als PlusPak uitgebracht. De Cargowaggon IGA beschikt over zeven verschillende soorten lading. Het Cargowaggon IGA PlusPak is verkrijgbaar voor 9 Euro op de officiŽle Just Trains website.

Just Trains IGA PlusPak

German Railroads Baureihe 151 Ė Deel 2 14/03/2009
Als vijfde uitbreiding voor Rail Simulator brengt German Railroads de BR 151 in twee nieuwe kleurvarianten, namelijk groen en oceaan/beige. In het pakket zijn naast de Fad 167, Fal 167, Ootz 50 en Gbs 254 als nieuwe goederenwagens tevens de eerder uitgebrachte KŲf II, BR 143 en enkele eerder uitgebrachte goederenwagens te vinden. Voor gebruik op de standaard route Hagen Ė Siegen worden zes nieuwe scenarioís meegeleverd. Deze nieuwe uitbreiding van German Railroads kost 14,95 Euro en is als download verkrijgbaar op http://german-railroads.eu/.

German Railroads Baureihe 151 Ė Deel 2

Just Trains PlusPak 31/01/2009
Just Trains heeft onlangs zes nieuwe PlusPaks als download uitgebracht. Deze PlusPaks bestaan telkens uit een kleine serie uitbreidingen voor Rail Simulator. Zo zijn er PlusPaks met nieuwe scenario's en PlusPaks die het geluid van enkele bestaande treinen verbeteren. Ook is er een PlusPak met daarin verschillende uitvoeringen van de Cargowaggon goederenwagen. Kijk voor meer informatie over de PlusPaks van Just Trains op de officiŽle Just Trains website.

Update voor UK semafoor signalen 27/12/2008
Voor de standaard Britse semafoor signalen heeft RSDL onlangs een update uitgebracht. Met deze update lichten de seinen op tijdens de duisternis. Deze update is verkrijgbaar op de officiŽle Rail Simulator website.

Class 158 'Sprinter Express' 07/12/2008
Op 1 december is de reeds aangekondigde Class 158 'Sprinter Express' door Rail Simulator Developments uitgebracht. De door Ben Laws gemaakte trein komt in vier verschillende authentieke kleurstellingen met vijf nieuwe scenario's. De Class 158 is voor zo'n 16 Euro verkrijgbaar in de officiŽle RSDL Add On Shop.

Class 158 'Sprinter Express'

Class 158 'Sprinter Express' 30/11/2008
De Britse Class 158 'Sprinter Express' zal de eerstvolgende trein zijn die zal worden uitgebracht door Rail Simulator Developments. De Class 158 een dieseltreinstel waarvan er ruim tweehonderd exemplaren zijn gebouwd door British Rail Engineering Ltd in de jaren tachtig. De Class 158 zal verschijnen in verschillende kleurstellingen.

Class 158

volgende >>