Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Updates & Patches
Op deze pagina vindt u een overzicht van de officiŽle updates en patches die zijn uitgebracht voor Rail Simulator.

Mk1 update
Op vrijdag 8 februari heeft Kuju de eerste update (Mk1) voor Rail Simulator als download aangeboden. Deze eerste update brengt de Europese versie en de Amerikaanse versie op hetzelfde niveau. U krijgt met deze update echter niet de beschikking over de Amerikaanse route. Met de Mk1 update krijgt u een verbeterde 2D kaart; de mogelijkheid om routes en scenario's te verwijderen; de mogelijkheid om wissels open te rijden zonder te ontsporen; kleinere boogstralen voor smalspoortrajecten en daarnaast nog diverse andere verbeteringen aan de hand van reacties van gebruikers. De Mk1 update is verkrijgbaar op de officiŽle Rail Simulator website.

Mk2 update
Op vrijdag 15 augustus heeft Rail Simulator Developments de tweede update (Mk2) voor Rail Simulator als download aangeboden. Deze update bevat diverse nieuwe eigenschappen en verbeteringen. Zo krijgt u na installatie van de Mk2 update onder andere de beschikking over meer scherm resoluties voor zowel standaard als breedbeeld monitoren. Tevens is er nu ondersteuning voor het gebruik van meerdere monitoren. Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen aangebracht om het seinstelsel en de weerseffecten meer realistisch te maken.

Naast deze en andere verbeteringen kent de Mk2 update ook een aantal beperkingen. De belangrijkste beperking is dat Railsimulator uitbreidingen die voor augustus 2008 zijn uitgebracht mogelijk (afhankelijk van de uitbreiding) niet kunnen worden geÔnstalleerd nadat de Mk2 update is geÔnstalleerd. Dit probleem kan worden opgelost door eerste deze uitbreidingen te installeren en vervolgens pas de Mk2 update. Tevens zijn de activiteiten die zijn opgeslagen voor de installatie van de Mk2 update niet geschikt voor gebruik met de Mk2 update. En als u gebruik maakt van de Class 08 Shunter uitbreiding dient u op officiŽle Rail Simulator website een fix voor het 'All Messed Up' scenario te downloaden.

De Mk2 update is verkrijgbaar op de officiŽle Rail Simulator website.

Let op, voordat u de Mk2 update installeert moet u de Mk1 update hebben geÔnstalleerd. Als u de Mk1 update geÔnstalleerd heeft staat in het "Credits" scherm versie 74.3f vermeld. Tevens dient u voor de installatie van de Mk2 update in het "Options" menu de taal op "English" in te stellen en niet op "Default OS".

UK semafoor signalen
Voor de standaard Britse semafoor signalen heeft RSDL onlangs een update uitgebracht. Met deze update lichten de seinen op tijdens de duisternis. Deze update is verkrijgbaar op de officiŽle Rail Simulator website.