Deze website maakt onderdeel uit van het historische archief van SGSP.nl. Kijk op www.sgsp.nl voor een overzicht van ons actuele aanbod.
 Deze historische website wordt niet langer bijgewerkt met actuele onderwerpen of aangepast aan moderne technische eisen.
Introductie downloads
Op de volgende pagina's treft u verspreidt over verschillende categorieŽn diverse downloads aan waarmee u uw Trainz versie kunt uitbreiden. Lees de eventueel bij de download meegeleverde leesmij of readme om te zien hoe u de gekozen uitbreiding kunt gebruiken of installeren. Om de .cdp bestanden te installeren heeft u de Content Dispatcher van uw Trainz installatie nodig. Door het gedownloade .cdp bestand dubbel aan te klikken met de linkermuisknop zal de installatieprocedure starten nadat u de optie Extract heeft gekozen in het scherm van de Content Dispatcher.

De downloads op deze pagina's zijn geen officiŽle uitbreidingen, maar uitbreidingen gemaakt door de bij de download aangeven personen. Het gebruik van deze downloads is voor eigen risico.